Fantastiskt sväng när Erika Baier & The Business bjuder på ”X-mas Bash”

Alla deras låtar heter något med ”Christmas” eller ”Merry” eller ”Santa”. Det kan bli lite tjatigt. Så blir inte fallet när Erika Baier & The Business bjuder på ”X-mas Bash”.

Erika Baier & The Business bjuder på en enormt svängig julkonsert när de inleder julturnén ”X-mas Bash” i Bräcke.

Det är glest framför scenen på Folkets Hus i Bräcke den här fredagskvällen. Det är väldigt synd då bandet på scenen förtjänar en större publik. Erika Baier & The Business är ett av Sveriges bästa bluesband och har flera gånger gjort bejublade framträdanden i länet – bland annat på Östersunds Bluesfestival.

Julkonserterna kommer dugga tätt de kommande veckorna fram till julafton och Erika Baier & The Business vill sprida julstämning på sitt sätt. Detta lyckas bandet väldigt bra med. 

Erika Baier & The Business är en väl sammansvetsad enhet med enormt skickliga musiker, som får till ett fantastiskt sväng. Alla som har sett bandet vet att sångerskan Erika Baier är en fantastisk scenpersonlighet, som gärna använder sig av resten av lokalen i sitt framträdande – så även denna kväll.

Musik är en av de viktigaste bitarna för att skapa den riktiga julstämningen och med Erika Baier & The Business blir det aldrig monotont och tråkigt, som det emellanåt kan bli på julkonserter. Med ett sådant fantastiskt sväng som deras blues, soul och zydeco ger kan man inte känna annat än glädje och harmoni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s